среда, 16 декабря 2015 г.

Прем'єра вистави "Чарівна Зернина"

Хліб – то   багатство,  добробут. 
Хліб супроводжує нас усе життя — від народження до глибокої старості. Хліб берегли, на його честь складали гімни, хлібом зустрічали найдорожчих гостей. 

Знати ціну хлібові, вміти його економити, бути бережливими і дбайливими господарями — саме про це вистава, яку підготували учні 6А класу Марганецької загальноосвітньої школи №2 разом із вчителем української мови і літератури Марченко А.В. Працювали довго і самовіддано, проводили репетиції не тільки після уроків, але й збиралися увихідні. Декорації  допомагали готувати учні 9Б класу та вчитель трудового навчання Риболов А.В. Прем’єра спектаклю відбулася 14 грудня 2015 року. ЇЇ переглянули учні 1-6 класів, також були запрошені вчителі та батьки. Всі  були в захваті від гри акторів!  А також діти зрозуміли,
 чому його величність Хліб лишається головним,чому до нього завжди необхідно ставитися з шаною і повагою. Нічого на світі не обходиться без хліба. Без нього немає ні радості, ні свята, ні самого життя. Він сильніший за все, смачніший за все, він дорожчий за золото, насущний і святий хліб, який проростає з чарівної зернини.



Комментариев нет:

Отправить комментарий